U bevindt zich hier: Home / Nieuws / John Theissen Tweewielers levert fietsen aan Ajax

John Theissen Tweewielers levert fietsen aan Ajax

Enorm trots is John Theissen uit Lichtenvoorde als eigenaar van de gelijknamige fietsenzaak, maar ook als Ajacied, dat hij de selectie en staf van Ajax mag voorzien van Merida mountainbikes. De landskampioenen gebruiken fietsen tijdens het trainingskamp dat zij momenteel houden in De Lutte. Na afloop daarvan gaan de Merida's in de verkoop bij Theissen.

Daags na de WK-finale reisde Theissen samen met zijn medewerker Marcel Piek naar De Lutte om het eerste exemplaar te overhandigen aan Frank de Boer, coach van de regerend landskampioen. Met een collega-dealer leverde de Lichtenvoorde fietsspecialist in totaal 44 fietsen zodat de spelers en staf zich gedurende het trainingskamp van A naar B kunnen verplaatsen.

Theissen werd benaderd via bandenleverancier CST, sponsor van Ajax. "Zij kennen me daar als organisator van het Achterhoek Wielerspektakel en vanwege de goede band die ik met Merida heb. Het is natuurlijk ook mooi dat ik zelf Ajacied ben."

Verkoop
Na afloop van het trainingskamp gaat de helft van de fietsen weer terug naar John Theissen Tweewielers. Zijn klanten hebben dan de mogelijkheid om de '29'ers' waarop de landskampioenen hebben gefietst te kopen.  
De fietsen zijn afgeprijsd van 850 euro naar 650 euro. Theissen waarschuwt alvast: "Op is op!"

John Theissen Tweewielers Merida Ajax 1John Theissen Tweewielers Merida Ajax 2John Theissen Tweewielers Merida Ajax 3John Theissen Tweewielers Merida Ajax 4John Theissen Tweewielers Merida Ajax 5John Theissen Tweewielers Merida Ajax 6John Theissen Tweewielers Merida Ajax 7John Theissen Tweewielers Merida Ajax 8