U bevindt zich hier: Home / Nieuws / Nieuws archief / RIH Omega dé electrische fiets van de afgelopen jaren. Nu leverbaar

RIH Omega dé electrische fiets van de afgelopen jaren. Nu leverbaar

 RIH-Omega-dames-1100-2RIH-Omega-dames-1100RIH-Omega-heren-1100

Prijs: EUR 2.599,-

Geheel nieuw in de RIH collectie en voortbordurend op het succes van de Omega die in 2010 werd geintroduceerd, presenteerde RIH de nieuwe Omega elektrische fiets. De Omega heeft zich de afgelopen drie jaar bewezen als een degelijke, probleemloze E-Bike. Toch weet RIH de nieuwe Omega op diverse punten te verbeteren.

Zo is er een compleet nieuw frame als platform voor de Omega ontworpen. Hetzelfde frame wat we al kennen van de onlangs geintroduceerde RIH Delta. De Omega zal in 3 frame modellen leverbaar zijn: heren, dames en dames lage instap. De nieuwe motor is zoals we gewend zijn bij RIH, gepositioneerd in het voorwiel. De nieuwe motor is aanzienlijk kleiner en lichter. Toch is de nieuwe motor krachtiger geworden. Ook het display is geheel gerestyled. De positie is nu midden op het stuur en voorzien van een handbediening. De handbediening is eenvoudig in gebruik en voorzien van een Power button, waarmee de motor een extra boost krijgt.

Verder zijn de menufuncties aanzienlijk eenvoudiger gemaakt, waardoor de bediening nog gebruiksvriendelijker is. De batterij is uiterlijk niet veranderd, maar heeft wel 20% meer capaciteit als zijn voorganger. Dit resulteerd in een verbeterde actieradius. Ook is het RIH gelukt de controller compacter te maken waardoor de batterij iets verder naar voren kan worden geplaatst in de drager. Dit zorgt voor een compacter uiterlijk van het geheel.

RIH Omega 2013 nieuw
De nieuwe Omega maakt indruk, zowel uiterlijk als in rijgedrag. De RIH Omega is dan ook een welkome aanvulling op ons assortiment.