U bevindt zich hier: Home / Fiets verzekering

Fiets verzekering

Dé verzekering voor uw fiets

fietsverzekeringVoor veel Nederlanders is de fiets hét dagelijkse vervoermiddel. Voor veel anderen is het dé manier om sportief te ontspannen. De fiets brengt u dagelijks naar uw werk, uw kinderen naar school of laat u in de weekenden al het moois van Nederland zien. Makkelijk, sportief en goed voor het milieu. Met de speciale Fietsverzekering van de Europeesche beschermt u uw waardevolle bezit tegen de risico's van diefstal en schade. Ook als hij al een tijdje meegaat! En er zijn nog meer voordelen. Met de Fietsverzekering is uw fiets namelijk in heel Nederland verzekerd. Tegen schade die niet onder normale slijtage valt én tegen diefstal. Gaat u graag op fietsvakantie naar het buitenland? Ook buiten Nederland is de fiets verzekerd, tijdens elke fietsreis, tot twee maanden lang!

Voor alle soorten fietsen, ook voor ATB's, racefietsen en hybrides
Met de Fietsverzekering kunt u alle soorten fietsen verzekeren. Dus niet alleen uw damesfiets, omafiets of herenfiets, maar ook uw ATB, citybike, mountainbike, racefiets of hybride. Wij gaan er vanuit dat u uw fiets 's nachts binnen zet en dat u de eerste eigenaar bent. Uw tweedehands fiets en een gehuurde fiets kunt u dus niet verzekeren.

In Nederland én het buitenland
Met onze Fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland goed verzekerd. Maakt u ook graag lange fietstochten buiten Nederland? Geen probleem, met de Fietsverzekering blijft uw fiets in het buitenland gewoon verzekerd tegen schade en diefstal. Tot twee maanden lang!

De eerste drie jaar tegen nieuwwaarde
Is uw fiets niet ouder dan drie jaar? Dan is uw fiets verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u voor een nieuwe fiets zou moeten betalen. En dat is het bedrag waarop wij de schadevergoeding berekenen, zodat u altijd de juiste (en hoogste) vergoeding ontvangt. Als uw fiets total loss is, kunt u dus zelfs een nieuwe fiets kopen van ons geld.

ART-goedgekeurd slot is voorwaarde
Uiteraard wilt u voorkomen dat uw fiets wordt gestolen. Daarom gaan wij er vanuit dat uw fietsslot aan bepaalde beveiligingseisen voldoet. Een fietsslot dat is goedgekeurd door Stichting ART voldoet aan die eisen. Zorg er daarom voor dat uw fiets een ART-goedgekeurd slot heeft. Alleen dan heeft u bij diefstal recht op een vergoeding.

Voorwaarden & Documenten